Centru Cercetare Dezvoltate

gpl

... Instalatii GPL auto > Cercetare / Dezvoltare

homedespre noiservice gplinstalatii gplcontact

 

AGR AUTOGAS GROUP

Autogaz

Retea de distributie Autogaz Romania

Cercetare, Dezvoltare in domeniu - instalatii GPL

portofoliu clienti

cariera autogaz romania

Contact Autogaz Romania

 

Instalatii GPL pentru toate

tipurile de autoturisme

 

GALERIE FOTO

montaje efectuate

 

CENTRUL DE CONVERSIE

AGR AUTOGAS GROUP

va ofera instalatii GPL auto

pentru toate tipurile

de autoturisme

 

 

 

Activitatea de Cercetare / Dezvoltare

Societatea AGR Autogas Group acorda o mare importanta calitatii poroduselor si serviciilor oferite, fiind concentrata in mod special pe nevoile clientilor, de aceea propunem pe piata din Romania doar produse originale, testate in laboratoare acreditate din Uniunea Europeana avand certificate de calitate emise conform Regulamentului ECE-ONU 67R 01, produse ale unor firme de prestigiu din Italia, Olanda si Polonia.

 

Fiecare instalatie auto de gaz inainte de a fi introdusa pe piata este testata de catre specialistii nostri din cadrul departamentului tehnic si de catre expertii R.A.R. in procesul de certificare.
In urma testelor si incercarilor efectuate au fost obtinute un numar de 25 licente si certificate de conformitate.

 

masina teste rar   certificate de conformitate

 

Reteaua de distributie formata de Autogaz Romania numara peste 160 de parteneri in Romania inca pe atat in Bulgaria, Serbia, Turcia si Moldova.

 

AGR Autogas Group prin Departamentul de Dezvoltare realizeaza cursuri de pregatire proferionala, cursuri periodice de perfectionare, realizeaza periodic verificari cu privire la calitatea serviciilor oferite de parteneri. Programul de invatamant coordonat de inginerii nostri este realizat in conformitate cu specificatile Registrului Auto Roman, impreuna cu furnizorii de echipamente GPL auto.

 

De asemenea se ofera consultanta tehnica de specialitate permanenta pentru societatile partenere, avand personal dedicat pentru realizarea acestor activitati.

 

  dezvoltare agr  

 

 

 

 

© AGR Autogas Group