AGR Autogas Group - Despre noi

gpl

... Instalatii GPL auto > Despre noi

homedespre noiservice gplinstalatii gplcontact

 

AGR AUTOGAS GROUP

Autogaz

Retea de distributie Autogaz Romania

Cercetare, Dezvoltare in domeniu - instalatii GPL

Service GPL

instalatii auto de gaz producatori tipuri

Galerie foto montaje efectuate

Avantaje gpl

Preturi GPL

Contact Autogaz Romania

 

Instalatii GPL pentru toate

tipurile de autoturisme

 

PRINS VSI 2.0 DI

DIRECT INJECTION

catalog kit gpl dedicat

 

AGR NEXT - 4 ani garantie

catalog kit gpl dedicat

 

CENTRUL DE CONVERSIE

montaje efectuate

 

CENTRUL DE CONVERSIE

AGR AUTOGAS GROUP

va ofera instalatii GPL auto

pentru toate tipurile

de autoturisme

 

 

Despre noi

 

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate importul si omologarea, instalatiilor auto de gaz precum si distributia, montajul si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

 

Compania este situata in partea de vest a Bucurestiului, in localitatea Chitila, foarte aproape de centura si detine cel mai mare si modern centru de conversie din sud-estul Europei, care functioneaza atat ca centru de pregatire pentru partetenerii nostri cat si ca service dedicat montajului si intretinerii instalatiilor auto de gaz.

 

Prin efectuarea testelor si incercarilorde catre Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 25 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro6.

 

service agr

 

Echipa noastra de specialisti are o bogata experienta in montajul, intretinerea si asigurarea suportului tehnic pentru produsele oferite.

 

depozit unigas gpl

 

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare de calitate.

 

 

rezervoare gpl

 

© AGR Autogas Group

l